Leg een houten vloer in Woudenberg

Met een duurzame houten vloer in Woudenberg haal je voor vele jaren de basis voor jouw interieur in huis. Afhankelijk van de afwerking die je kiest – bijvoorbeeld roken, lakken, zepen, waxen of oliën – krijgt jouw vloer een elegante, klassieke, robuuste of bijvoorbeeld een doorleefde uitstraling. Ook het legpatroon bepaalt mede de uitstraling van een houten vloer. Een visgraatvloer oogt chic, zeker als je hem met een bies legt. En als je dan ook nog eens vloerverwarming hebt waardoor je vloer echt van muur tot muur komt te liggen, heb je met een visgraat legpatroon of Hongaarse punt een prachtige, klassieke vloer. Een houten vloer in wild verband oogt over het algemeen ongedwongen. Je kunt een vloer van massief hout nemen die zal werken en op den duur kiertjes krijgt – behalve wanneer je hem op de dekvloer spijkert of lijmt – maar je kunt ook kiezen voor een samengestelde vloer die heel strak gelegd kan worden en nauwelijks werkt. Tot slot speelt ook de houtsoort nog een rol. Je ziet, een houten vloer in Woudenberg is altijd goed.

Floorsite heeft dé houten vloer in Woudenberg voor jou

Floorsite heeft zijn showroom in het Gelderse Terschuur, op nog geen twintig minuten rijden vanaf Woudenberg. Daar vind je tal van houten vloeren in grenen en eiken. Grenen is wat zachter dan eiken en een grenen vloer die al een paar jaar ligt, heeft doorgaans een doorleefde uitstraling met putjes en krasjes. Het eiken hebben we in massief houten planken en in samengestelde planken zoals multiplank of lamelparket. Je kunt ook nog eens kiezen tussen behandeld en onbehandeld hout en planken met veel of met weinig noesten. Volop keuze dus voor een houten vloer in Woudenberg.
Alle houten vloeren van Floorsite hebben het keurmerk verantwoord bosbeheer.
Wij bieden een lage prijs garantie op onze vloeren en als je helemaal goedkoop uit wilt zijn, kun je gaan voor een restpartij die wij ook regelmatig in onze showroom hebben.

Voor een houten vloer in Woudenberg ga je naar Floorsite

 • Massief eiken en grenen;
 • Ook samengestelde planken;
 • De originele eiken visgraatvloer;
 • Met FSC en PEFC keurmerk voor verantwoord bosbeheer;
 • Vloeren van onbehandeld en behandeld hout;
 • Ruime showroom met voorbeeldvloeren in diverse afwerkingen;
 • Ook houtlookvloeren van pvc en laminaat;
 • Laagste prijsgarantie voor al onze vloeren;
 • Regelmatig restpartijen houten vloeren van bekende merken;
 • Tevens verkoop van vloerverwarming;
 • Deskundig en persoonlijk advies;
 • Zelf leggen of laten leggen met de Floorsite legservice;
 • Bezorgservice houten vloer Woudenberg.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Leggen of laten leggen, houten vloer in Woudenberg

Als je een beetje handig bent en je hebt het juiste zaaggerei, is het leggen van een houten vloer in Woudenberg prima zelf te doen. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt een houten vloer verspijkeren, lijmen en zwevend leggen. Voor elk van deze methodes hebben we speciale legwijzers geschreven.
Je kunt ook gebruikmaken van de legservice van Floorsite en het leggen aan ervaren parketteurs overlaten. Deze leggen je vloer en werken hem ook af als je dat wilt. Maar je mag het afwerken ook zelf doen. We overleggen gewoon goed wat je wel en niet door ons gedaan wilt hebben. We zorgen er samen voor dat jouw houten vloer in Woudenberg perfect komt te liggen!