PVC vloer Barneveld, mooi en praktisch

Wil jij een onderhoudsvriendelijke vloer die ook nog eens mooi is en prettig aanvoelt? Dan is een vloer van pvc een goede optie voor jou. Deze heeft zoveel goede en praktische eigenschappen dat hij in korte tijd enorm populair is geworden. Je ziet een pvc vloer in Barneveld daarom ook steeds vaker. PVC kan goed tegen vocht – daarom is hij zelfs geschikt als badkamervloer – en het is kras-, slijt- en vormvast en kleurecht. Als je een goede pvc vloer hebt, is hij op het oog niet van het echte materiaal te onderscheiden. Bij een houtlook pvc vloer van goede kwaliteit heeft het bijvoorbeeld de structuur van een houten plank met nerven. PVC is ook heel geschikt als vloerbedekking bij vloerverwarming.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

PVC vloer Barneveld tegen de laagste prijs

Waar kun je terecht voor een goede pvc vloer tegen een gunstige prijs? Bij Floorsite in Terschuur. Bij deze vloerenspecialist koop je een goede pvc vloer, mét laagste prijs garantie. Wij hebben zowel klik-pvc als dryback pvc. Die laatste soort wordt op de dekvloer gelijmd, het klik-pvc leg je net als een klik-laminaatvloer op een ondervloer van folie. Het kliklaminaat hebben we in twee versies; met en zonder rubber onderlaag. Zo’n rubber onderlaag zorgt ervoor dat het klik-pvc niet uit elkaar klikt door zware, draaiende bewegingen van bijvoorbeeld een rolstoel of bureau- en eetkamerstoelen op zwenkwieltjes.
Floorsite verkoopt naast pvc ook laminaat en echt houten vloeren, én… vloerverwarming!

Daarom Floorsite voor je pvc vloer in Barneveld

 • De vloerenspecialist bij jou in de buurt;
 • Met een ruime assortiment dryback en klik-pvc;
 • Klik-pvc met en zonder rubber onderlaag;
 • Regelmatig restpartijen pvc van alle bekende merken;
 • Met laagste prijs garantie;
 • PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming, die verkoopt Floorsite ook;
 • In de showroom vele voorbeeldvloeren;
 • Naast pvc ook echt houten vloeren en laminaat;
 • Wij geven onafhankelijk en deskundig advies;
 • Floorsite biedt een uitgebreide service;
 • Bezorgservice pvc vloer in Barneveld.

Kiezen van vloerverwarming en pvc vloer in Barneveld

PVC is heel erg geschikt voor vloerverwarming. Het geleidt de warmte goed, waardoor een ruimte snel wordt opgewarmd. Bij dryback pvc gaat dit het snelst omdat er geen isolerende tussenlaag tussen de dekvloer en het klik-pvc zit. Heel erg veel scheelt dit overigens niet en klik pvc is ook uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Ook onze andere vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, het werkt alleen wat anders. Omdat wij ook vloerverwarming verkopen, weten wij precies welke vloeren, ondervloeren en bijvoorbeeld legmethoden het beste zijn in combinatie met vloerverwarming. We geven je alle informatie die nodig is om een goede keuze te maken voor vloerverwarming en pvc in Barneveld.