Goede pvc vloer Lunteren goedkoop kopen

Een pvc vloer heeft indrukwekkende eigenschappen en de populariteit ervan groeit met de dag. Het belangrijkste is misschien wel dat pvc vochtbestendig is én zeer geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is het een duurzame vloer die jarenlang meegaat en goed gerecycled kan worden. Een goede pvc vloer is op het oog nauwelijks van echt te onderscheiden, maar waar vind je nu een goede pvc vloer in Lunteren die ook nog betaalbaar is? Kom eens kijken in de showroom van Floorsite, de vloerenspecialist bij jou in de buurt. Vanaf Lunteren ben je in een goed kwartier in Terschuur, waar de showroom gevestigd is. Floorsite biedt voor zijn vloeren een laagste prijs garantie. En als je geluk hebt, heeft Floorsite net een restpartij pvc – van een van de grote merken – in de aanbieding die jij mooi vindt.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Verschillende soorten pvc bij Floorsite

Je weet misschien wel dat er twee hoofdgroepen pvc bestaan, namelijk pvc dat op de dekvloer wordt gelijmd en pvc met een kliksysteem dat op een ondervloer van folie gelegd wordt. PVC dat op de dekvloer wordt verlijmd, heet dryback pvc. Het is moeilijker zelf te leggen dan klik pvc, en de dekvloer moet perfect egaal zijn omdat je elke oneffenheid ziet. Floorsite verkoopt beide soorten. Het pvc met kliksysteem hebben we in twee varianten. De ene soort bestaat uit drie lagen, de andere soort heeft nog een extra rubberen onderlaag. Het rubber voorkomt dat de pvc stroken uit elkaar getrokken worden als er zware draaiende bewegingen op gemaakt worden. Heb je bijvoorbeeld eettafelstoelen op zwenkwieltjes of is er een rolstoelgebruiker in jouw huishouden, dan is de klik-pvc met rubber onderlaag het meest geschikt voor jou.

Floorsite voor jouw pvc vloer in Lunteren

 • Dé vloerenspecialist in jouw regio;
 • Een ruime sortering dryback en klik-pvc;
 • Klik-pvc met en zonder rubber onderlaag;
 • Ook voor restpartijen pvc van alle bekende merken;
 • Met laagste prijs garantie;
 • PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming;
 • Vloerverwarming verkoopt Floorsite ook;
 • In de showroom diverse voorbeeldvloeren in hout- en betonlook;
 • Behalve pvc ook houten vloeren en laminaat;
 • Onafhankelijk en deskundig advies;
 • Floorsite biedt een uitstekende service;
 • Met bezorg- en legservice pvc vloer in Lunteren.

PVC vloer in Lunteren en vloerverwarming

Kies jij voor pvc vanwege zijn goede warmtegeleidende eigenschappen omdat jij vloerverwarming wilt hebben? Dan zit je bij Floorsite helemaal goed, want wij verkopen ook vloerverwarming! Alles soorten pvc die wij verkopen, zijn geschikt voor vloerverwarming, net als onze andere vloeren overigens. Dryback pvc geleidt de warmte het best omdat deze direct op de dekvloer met vloerverwarming wordt gelijmd. Maar een goede tweede is klik-pvc, zeker als je daarbij de juiste ondervloer neemt.
Ons laminaat en de houten vloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming, al moet je bij echt hout wel met een aantal dingen rekening houden, zoals de manier van leggen, het soort hout en de ondervloer. We vertellen je er graag over in onze showroom, zodat je de meest geschikte vloer voor jou koopt.