PVC vloer in Nijkerkerveen, een prima keuze

Met pvc haal je een zeer praktische vloer in huis. Hij is heel gemakkelijk in het onderhoud en hij is goed bestand tegen vocht. Je kunt hem daarom in het hele huis leggen, ook in de badkamer. PVC is in verschillende dessins te koop, zoals houtlook of betonlook. Het heeft dezelfde uitstraling als de originele materialen, maar niet de nadelen. Anders dan hout, zet pvc niet uit en krimpt het ook niet. Ook is het niet zo hard en koud als beton. Een goede pvc vloer is sterk, slijtvast, kleurecht en Uv-bestendig. Een pvc vloer gaat jarenlang mee. Het kan bovendien goed gerecycled worden, wat het tot een duurzame vloerbedekking maakt.

Een goede pvc vloer in Nijkerkerveen kopen

In Terschuur, op ongeveer zes kilometer ten zuiden van Nijkerkerveen is de showroom van Floorsite gevestigd. In de showroom van deze vloerenspecialist vind je diverse soorten pvc vloeren. Zo hebben we dryback pvc en klik-pvc. Bij dryback worden de pvc stroken op de dekvloer gelijmd, een vloer van klik-pvc is een ‘zwevende’ vloer, hij wordt op een ondervloer van folie gelegd. Het pvc met kliksysteem kun je bij Floorsite in twee varianten kopen; met rubberen onderlaag en zonder rubberen onderlaag. Een pvc vloer met rubber onderlaag is zeer geschikt om in ruimtes te leggen waar zware bureaustoelen en bijvoorbeeld eetkamerstoelen op wieltjes of rolstoelen en rollators worden gebruikt. De rubberen onderlaag voorkomt dat de draaiende bewegingen de stroken pvc uit elkaar trekken.
Klik-pvc is goed zelf te leggen, het verlijmen van een dryback vloer is een stuk lastiger.

Vloerverwarming en een pvc vloer in Nijkerkerveen

PVC wordt vaak in combinatie met vloerverwarming gelegd. PVC geleidt de warmte goed en daardoor wordt de ruimte snel opgewarmd. Bij dryback pvc gaat dit het snelst omdat bij een zwevend gelegde pvc vloer de warmte ook nog door de het luchtlaagje tussen de dekvloer en de ondervloer, de ondervloer zelf en het luchtlaagje tussen de ondervloer en de pvc moet. Heel erg veel scheelt dat overigens niet, waardoor elke vorm van pvc-vloer een zeer geschikte combinatie met vloerverwarming vormt.
Floorsite verkoopt ook vloerverwarming. Naast pvc hebben we ook andere vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming, zoals een echt houten vloer en laminaat. In onze showroom in Terschuur delen we graag onze kennis en ervaring met jou!

Een pvc vloer in Nijkerkerveen koop je bij Floorsite

  • Dryback pvc, klik-pvc met rubberen onderlaag en zonder rubberen onderlaag;
  • In diverse dessins en kleuren;
  • PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming, die Floorsite ook verkoopt;
  • In de showroom vind je vele voorbeeldvloeren;
  • Naast pvc heeft Floorsite ook laminaat en echt houten vloeren;
  • Zeer gunstige prijzen met laagste prijs garantie;
  • Regelmatig verkoop van restpartijen;
  • Onafhankelijk en deskundig advies;
  • Goede, brede service;
  • Bezorgservice pvc vloer in Nijkerkerveen.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Leg- en bezorgservice pvc vloer in Nijkerkerveen

Jouw pvc vloer in Nijkerkerveen bezorgen we graag bij je thuis. Bij aanschaf van 50 m2 of meer, is deze service geheel gratis.
Klik-pvc is heel goed zelf te leggen, zeker met behulp van de legwijzer die je van ons krijgt. Zoals eerder al gezegd is dryback pvc lastig om zelf te leggen. Je kunt gebruikmaken van onze legservice die we hier uitgebreid beschreven hebben. We kunnen alle werkzaamheden of een deel daarvan op ons nemen. Van het installeren van vloerverwarming tot het leggen van en afwerken van je pvc vloer in Nijkerkerveen.