PVC vloer Soest, mooi en praktisch

Met een pvc vloer in Soest leg je de basis voor een comfortabel thuis. Eigentijds, mooi en praktisch. Met een elegante, een stoere, een klassieke of een minimalistische look, net waar jij van houdt. En dat in je hele huis, want pvc kun je vanwege zijn vochtbestendigheid ook prima in de badkamer leggen. Populaire dessins zijn die van beton en hout, ze zijn zo goed dat ze op het oog niet van echt te onderscheiden zijn. Zo heb je de gewenste uitstraling van beton of hout, gecombineerd met de voordelen van pvc. PVC wordt vaak gekocht in combinatie met vloerverwarming omdat het een lage warmteweerstand heeft, wat wil zeggen dat het de warmte van de vloerverwarming goed doorlaat en een ruimte dus snel aangenaam warm aanvoelt. PVC kun je onderverdelen in twee hoofdgroepen, het pvc dat op de dekvloer wordt gelijmd – dryback pvc – en het pvc met kliksysteem.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waar koop je jouw pvc vloer voor Soest

In het Gelderse dorp Terschuur ligt de showroom van vloerenspecialist Floorsite. Je kunt er terecht voor vloerverwarming en vloeren van pvc, laminaat en echt hout. Het pvc hebben we in houtlook en betonlook en dat in diverse kleuren. Je vindt er vast een mooie pvc vloer voor Soest. Floorsite verkoopt dryback pvc en klik-pvc. Het klik-pvc verkopen we in twee kwaliteiten, het standaard pvc en pvc met een extra onderlaag van rubber. Die laatste soort verkopen we vooral voor ruimtes waarin met een rolstoel gereden wordt of waar bureau- of eetkamerstoelen met zwenkwieltjes gebruikt worden. De draaiende bewegingen kunnen namelijk de stroken van het gewone klik-pvc uit elkaar trekken, maar met de extra rubber onderlaag heb je daar geen last van.
Ons pvc is kleurecht, vorm- en slijtvast en natuurlijk vochtbestendig.

Jouw pvc vloer voor Soest vind je bij Floorsite

  • PVC met laagste prijs garantie;
  • Dryback en klik-pvc in hout- en betonlook;
  • Klik-pvc met en zonder rubber onderlaag;
  • Regelmatig restpartijen pvc van bekende merken;
  • PVC wordt veel verkocht met vloerverwarming;
  • Floorsite verkoopt en installeert ook vloerverwarming;
  • Naast pvc ook houten vloeren en laminaat;
  • Wij geven eerlijk en onafhankelijk advies;
  • Wij bieden een uitstekende service;
  • Met bezorg- en legservice pvc vloer Soest.

Leggen of laten leggen van pvc vloer in Soest

Dryback pvc is niet zo eenvoudig zelf te leggen. De ondervloer moet perfect glad zijn en daarom kan het zijn dat jouw dekvloer eerst geëgaliseerd moet worden. Het verlijmen moet snel en nauwkeurig gebeuren. De meeste mensen laten het leggen van dryback pvc liever aan vakmensen over. Floorsite biedt daarvoor een uitstekende service, waar je hier meer over kunt lezen. De stroken met kliksysteem zijn gemakkelijker te leggen. Natuurlijk kun je ook daarvoor onze legservice inschakelen, maar je kunt het ook zelf doen. Onze legwijzers helpen je daarbij. Of je nu zelf legt of niet, we zorgen er graag voor dat jouw pvc vloer in Soest perfect komt te liggen!