Grenen vloer Apeldoorn

Weet jij waarom een grenen vloer in Apeldoorn zo gewild is? Daar kunnen we je zo drie redenen voor noemen:

 • Ze zijn relatief goedkoop. In aanschaf is een grenen vloer maar net iets duurder dan een laminaatvloer, maar omdat ze een paar keer opnieuw te schuren en af te werken zijn, gaan ze langer mee.
 • Je kunt ze op tal van manieren afwerken zodat ze in elk interieur passen.
 • Een grenen vloer heeft een unieke uitstraling die door kleine beschadigingen in de loop van de tijd steeds mooier en doorleefder wordt.

Waar vind je een grenen vloer in Apeldoorn?

Heb je je keuze al gemaakt of wil je eerst nog een paar voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden zien? Hoe dan ook, je wilt vast weten waar je voor een grenen vloer in Apeldoorn terechtkunt. Belangrijk is dat ze een royale showroom hebben, dat men kennis van zaken heeft en je graag advies en tips geven. En of je nu zelf gaat leggen of de vloer laat leggen moet niets uitmaken voor hoe jij als klant behandeld wordt, je wilt hoe dan ook een goede service en een prettig contact. Floorsite in het Gelderse Terschuur is de plek waar jij moet zijn.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom kies je voor een grenen vloer van Floorsite

 • Grenen vloerdelen in twee verschillende breedtes;
 • Veel afwerkingsmogelijkheden;
 • Massief grenenhout met PEFC en FSC keurmerk;
 • Showroom met veel voorbeeldvloeren;
 • Scherpe prijzen;
 • Goede adviezen en tips;
 • Uitstekende service;
 • Zowel zelf te leggen als te laten leggen;
 • Grenen vloer in Apeldoorn thuis afgeleverd.

Legservice grenen vloer in Apeldoorn en omgeving

Ben je een beetje handig, dan kun je je grenen vloer in Apeldoorn prima zelf leggen. Je krijgt van Floorsite een praktische legwijzer voor het zwevend leggen, het verspijkeren of het verlijmen van de vloer. Daarbij horen ook de tips voor de lastige hoekjes. Wil je je vloer door een ervaren parketteur laten leggen, dan kun je een beroep doen op de legservice van Floorsite. De vakmensen met wie wij samenwerken hebben een grenen vloer in Apeldoorn snel en goed gelegd, evenals een pvc– of laminaatvloer.

Bezorgservice

Je kunt alle materialen die je bij Floorsite koopt voor je grenen vloer in Apeldoorn thuisbezorgd krijgen. Onze bezorgservice is vanaf 50 m2 helemaal gratis. Dat scheelt een hoop gesjouw. We stellen samen een bezorgdatum vast als je in onze showroom bent of je vult je voorkeur online in als je direct via internet bestelt.

Showroom Floorsite Terschuur

De showroom van Floorsite ligt centraal in het land, tegen de grens met Utrecht en iets ten zuiden van de A1. Terschuur is vanaf Deventer, Wilp, Eerbeek, Loenen, Twello, Vaassen, Brummen en Zutphen in ongeveer 40 minuten bereikbaar. Vanuit Apeldoorn ben je er al in een half uur, evenals vanuit Hoenderloo, Beekbergen, Ughelen, Uddel en Hoog Soeren. Kom je vanuit Garderen, Otterlo, Kootwijk, Stroe, Harskamp, Putten of Lunteren, dan is het net twintig minuten rijden en vanuit Barneveld, Nijkerk en Voorthuizen ben je er helemaal snel. Idee: als je voor een grenen vloer in Apeldoorn of omgeving op een zaterdag komt, kun je ook een bezoek brengen aan de oude, nog werkende korenmolen Den Olden Florus.