Grenen vloer Rotterdam

Met een grenen vloer haal je een unieke vloer in huis. Het is een wat zachtere houtsoort waardoor er makkelijk putjes en krasjes ontstaan die de vloer zijn doorleefde uiterlijk geven. Het is een vloer waarop geleefd mag worden en hij wordt met het ouder worden eigenlijk alleen maar mooier. Ook kostentechnisch is het een aantrekkelijke vloer, hij is maar nauwelijks duurder dan een laminaatvloer, maar hij gaat wel langer mee.

Waar koop je een grenen vloer in Rotterdam?

Als je weet wat voor vloer je hebben wilt – of als je nog wat voorbeeldvloeren wilt zien voor je een definitief besluit neemt – dan wil je weten waar je het beste terecht kunt voor een grenen vloer in Rotterdam of omgeving. Wat dacht je van de ruim opgezette showroom van Floorsite? Met gastvrij en deskundig personeel, scherpe prijzen en duurzame kwaliteitsvloeren. De showroom ligt in het Gelderse Terschuur, op een goed uur rijden vanaf Rotterdam.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom ga je voor een grenen vloer naar Floorsite

  • Veel voorbeeldvloeren met diverse afwerkingen;
  • Ook andere vloeren om te vergelijken, zoals laminaat;
  • Massief grenen met FSC en PEFC keurmerk;
  • Ook massief eiken vloeren;
  • Scherpe prijzen;
  • Gastvrij en deskundig personeel;
  • Uitstekende service;
  • Grenen vloeren om zelf te leggen of te laten leggen;
  • Bezorgservice voor grenen vloer in Rotterdam.

Bezorgservice voor je grenen vloer in Rotterdam regio

Als je jouw vloer bij Floorsite koopt, worden alle materialen voor je grenen vloer in Rotterdam thuisbezorgd. Dat geldt ook voor de aankopen in de webwinkel. De bezorgservice is vanaf 50 m2 gratis. In overleg wordt de bezorgdatum en aflevertijdstip vastgesteld.

Legservice

Als je niet zo handig bent of als je geen tijd of zin hebt om je vloer zelf te leggen, biedt Floorsite een legservice. Hiervoor werken wij samen met ervaren vakmensen. Zij leggen trouwens niet alleen grenen vloeren, maar ook PVC of visgraat vloeren. Wil je wel zelf gaan leggen, dan krijg je van Floorsite een handige legwijzer mét tips en adviezen voor de lastige hoekjes. Je kunt een grenen vloer in Rotterdam op drie manieren leggen: verspijkeren, verlijmen en zwevend leggen.

Floorsite showroom in Terschuur

De showroom van Floorsite ligt in het Gelderse Terschuur, net voorbij Utrecht aan de A1. Vanuit Rotterdam, Nieuwerkerk en Ouderkerk, Zoetermeer, Ridderkerk, Capelle en Krimpen aan den IJssel is het ongeveer een uur rijden. Vanuit Delft, Den Haag en Schiedam is het ook ongeveer zo ver naar de showroom van Floorsite. Woon je in Haastrecht of Moordrecht, Bodegraven, Boskoop, Reeuwijk, Gouda of Waddinxveen, dan kun je er al binnen het uur zijn. Je kinderen hoef je niet thuis te laten als je bij ons een grenen vloer voor Rotterdam of omgeving komt uitzoeken. Na afloop kun je gezellig samen naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur!