Grenen vloer Utrecht

Grenen vloeren hebben een geheel eigen charme en ze worden door de jaren heen steeds mooier. Kleine putjes en krasjes geven de vloer een doorleefd uiterlijk. Een massief grenen vloer is nauwelijks duurder dan een laminaatvloer, maar daar komt nog wel de afwerking bij. Een massief grenen vloer gaat lang mee, je kunt hem meerdere keren schuren en opnieuw afwerken, daarom is een grenen vloer relatief toch nog erg goedkoop.

Waar vind je een grenen vloer in Utrecht?

Nu je besloten hebt wat voor vloer je wilt, ga je natuurlijk op zoek naar een goed adres voor een grenen vloer in Utrecht. Belangrijk is niet alleen de prijs, je wilt tenslotte niet teveel betalen, maar je verwacht ook een goede service en een goed en eerlijk advies. Bijvoorbeeld over het leggen of laten leggen van de vloer en welke ondervloer je moet hebben. Op een half uurtje rijden vanaf Utrecht ligt in Terschuur de showroom van Floorsite. Daar moet je zijn voor een grenen vloer in Utrecht.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom kies je voor een grenen vloer van Floorsite

  • Massief grenen vloerdelen in twee breedtes;
  • Diverse afwerkingen mogelijk;
  • Duurzaam grenen met FSC en PEFC keurmerk;
  • Ruime, aantrekkelijke showroom;
  • Uiterst scherpe prijzen;
  • Deskundig en duidelijk advies;
  • Uitstekende service;
  • Grenen vloer zelf leggen of laten leggen;
  • Alle materialen bij jou thuis afgeleverd.

Legservice van je grenen vloer in Utrecht en omgeving

Floorsite laat jou helemaal de keuze: zelf leggen of laten leggen. Kies je voor zelf leggen, dan krijg je een handige legwijzer met instructies en tips voor zwevend leggen, verspijkeren of verlijmen. Laat je de vloer liever door een vakman leggen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Floorsite werkt samen met ervaren parketteurs in de regio die niet alleen grenen vloeren in Utrecht leggen, maar ook pvc, laminaat en visgraat vloeren bijvoorbeeld.

Bezorgservice

Floorsite zorgt ervoor dat alle materialen voor je grenen vloer in Utrecht worden bezorgd. Vanaf 50 vierkante meter is deze bezorgservice gratis. De datum en het tijdstip van bezorgen plannen we in overleg met jou in. Koop je nu direct via internet, dan kun je de bezorgdatum online aangeven.

Floorsite showroom in Terschuur

Het Gelderse Terschuur is centraal gelegen, het ligt net ten zuiden van de A1, iets over de grens Utrecht-Gelderland. Vanaf een aantal plaatsen in Utrecht, zoals Bunschoten, Leusden, Renswoude, Woudenberg, Veendam en Amersfoort rijd je in nog geen dertig minuten naar Terschuur. Vanaf Montfoort, Lopik, Woerden of De Ronde Venen is het een kwartier langer. En als je in Vianen, Houten, Nieuwegein, De Bilt, Baarn, Utrecht, Zeist of Soest woont, reken dan op een goed half uur rijden. Neem gerust je hond mee, als je je grenen vloer voor Utrecht hebt uitgezocht, kun je nog lekker een deel van de Europese wandelroute E11 lopen die door het bos- en heidegebied rond Terschuur loopt.