Grenen vloer Zwolle

Denk je erover een grenen vloer in Zwolle te nemen? Heel begrijpelijk! Grenen vloeren zijn relatief goedkoop omdat je ze meermalen kunt schuren en afwerken. Daardoor gaan ze echt jaren mee. En grenen vloeren hebben een heel eigen uitstraling. Het zijn echt vloeren waar op geleefd mag worden. De kleine putjes en krasjes die in de loop van de tijd zullen ontstaan, maken de vloer alleen maar mooier. Bovendien is een grenen vloer op heel veel verschillende manieren af te werken waardoor hij in elk interieur past.

Waar vind je een grenen vloer in Zwolle?

Een grenen vloer dus. En dan komt de volgende kwestie aan de orde: waar kun je terecht voor een grenen vloer in Zwolle? Je wilt een kwaliteitsvloer – duurzaam! – en je wilt er niet te veel voor betalen. Bovendien is het fijn als je gewoon op je gemakje wat voorbeeldvloeren kunt bekijken en advies krijgt over bijvoorbeeld het leggen, de ondervloer en de afwerkingsmogelijkheden. Op drie kwartier rijden vanaf Zwolle vind je de showroom van Floorsite, in het Gelderse Terschuur. Daar vind je precies wat jij zoekt.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je een grenen vloer van Floorsite

 • Grenenhouten planken in twee breedtes;
 • Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden;
 • Duurzaam met FSC en PEFC keurmerk;
 • Ook massief eiken en samengestelde houten vloeren;
 • Tevens laminaat- en pvc-vloeren;
 • Ruime, aantrekkelijke showroom;
 • Zeer scherpe prijzen;
 • Eerlijk en deskundig advies;
 • Prima service;
 • Keuze voor zelf leggen of laten leggen;
 • Grenen vloer in Zwolle bij jou thuis afgeleverd.

Legservice

Bij Floorsite kun je zelf bepalen of jij je vloer zelf wilt leggen of wilt laten leggen. Floorsite heeft handige legwijzers voor alle drie manieren van leggen: zwevend, verlijmd of verspijkerd. Maar je kunt ook gebruikmaken van de legservice van Floorsite. Dan wordt jouw grenen vloer in Zwolle door deskundige vaklui gelegd.

Bezorgservice van je grenen vloer in Zwolle en omgeving

Naast de legservice heeft Floorsite ook een bezorgservice. Alle materialen die je bij Floorsite voor jouw grenen vloer in Zwolle koopt, wordt bij jouw thuis bezorgd. Deze bezorgservice is helemaal gratis voor vloeren vanaf 50 vierkante meter. De bezorgdatum wordt in overleg met jou vastgesteld.

Floorsite showroom in Terschuur

De showroom van Floorsite ligt in de provincie Gelderland, tegen de grens met Utrecht, net onder de A1. Dit is vanaf Zwolle drie kwartier rijden en ook vanaf Dalfsen, Raalte, Heino, Olst, Wijhe, Heerde en Hattem doe je er ongeveer zo lang over. Vanaf Kampen, Dronten, Lelystad en Biddinghuizen is Terschuur binnen een uur te bereiken. Harderwijk, Garderen, Het Harde, Ermelo, Nunspeet, Zeewolde en Putten liggen op een half uurtje of zelfs nog minder. Ook je kinderen zijn welkom, heb je je grenen vloer voor Zwolle uitgezocht, dan kun je na afloop bijvoorbeeld naar speelboerderij De Happyfarm met speelmogelijkheden binnen en buiten.