Houten vloer Amersfoort

Ze zijn populair, houten vloeren in Amersfoort. Zowel de massief houten grenen en eiken vloeren als de vloeren van lamelparket of multiplank en de visgraatvloer. Met elk van die vloeren creëer je een geheel unieke uitstraling, precies zoals jij het wilt, passend bij jouw smaak en interieur. Het is een vloer die relatief goedkoop is omdat je er heel wat jaren mee toe kunt.

Waar vind je een houten vloer in Amersfoort?

Je bent dus gevallen voor de charmes van een houten vloer en nu wil je graag weten waar je het beste zo’n mooie houten vloer in Amersfoort kunt kopen. Je wilt niet te veel betalen, maar je wilt wel een goede service en uiteraard een kwalitatief goede vloer. Op een goeie twintig minuten rijden vanaf Amersfoort vind je de grote showroom van Floorsite, in het dorp Terschuur, iets ten zuiden van de A1. Hier liggen overigens ook laminaatvloeren en vloeren van pvc.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je voor een houten vloer van Floorsite

  • Massief eiken en grenen vloeren;
  • Visgraat parketvloer;
  • Lamelparket of duoplank in verschillende kwaliteiten;
  • Hout voorzien van FSC en PEFC keurmerk;
  • Grote showroom, ook met laminaat en pvc-vloeren;
  • Concurrerende prijzen;
  • Betrouwbaar en deskundig advies;
  • Vergaande service;
  • Laten leggen of zelf leggen is beide mogelijk;
  • Gratis bezorgen vanaf 50 m2.

Legservice voor je houten vloer in Amersfoort en omgeving

Wil je je vloer zelf leggen of laat je hem liever leggen? Dat laten we helemaal aan jezelf over, maar we zullen je bij die keuze wel helpen. Floorsite heeft handige legwijzers als je je houten vloer in Amersfoort zelf wilt leggen: verspijkeren, verlijmen of zwevend leggen. Laat je de houten vloer liever leggen door ervaren vakmensen, dan kan dat ook. Floorsite werkt samen met de beste parketteurs voor een houten vloer in Amersfoort.

Bezorgservice

Alles wat je voor je houten vloer in Amersfoort bij Floorsite koopt – de vloerdelen en ondervloer – wordt keurig bij jou thuis afgeleverd. Vanaf 50 m2 is dit gratis. Het vaststellen van de afleverdatum en tijd van bezorging gebeurt natuurlijk in overleg met jou.

Showroom Floorsite in Terschuur

Terschuur is vanuit Amersfoort snel te bereiken en vanaf Hoevelaken ben je er helemaal snel. Terschuur ligt namelijk net over de grens in Gelderland. Ook vanuit Soest en Leusden ben je er zo. En niet te vergeten Zeist, Utrecht, Doorn, Baarn, Bunschoten, Amerongen en Woudenberg. In Gelderland liggen de plaatsen Veenendaal, Ede, Ermelo, Putten en natuurlijk Barneveld heel dichtbij. Wist je trouwens dat de Europese wandelroute E11 door Terschuur voert? Als je gaat voor een natuurlijke feel & look van een houten vloer in Amersfoort, wil je misschien na je bezoek aan onze showroom het levende natuurproduct in onze mooie bossen ervaren!