Houten vloer Utrecht

Mooi zijn ze hè, die houten vloeren. Massief, lamelparket of een visgraatvloer, hout leeft. Een houten vloer is warm, natuurlijk en authentiek. Het is een vloer die je echt een eigen look kunt geven omdat je hem kunt afwerken – of laten afwerken – op een manier die bij jou en je interieur past. Een vloer bovendien die heel veel jaren meegaat en daarom helemaal niet duur is.

Waar vind je een houten vloer in Utrecht?

Goed. Je hebt je keuze gemaakt: je wilt een houten vloer. Maar waar kun je terecht voor een goede, niet te dure houten vloer in Utrecht? Het liefst een zaak met een goede service, een zaak waar je je op je gemak voelt en waar je met je vragen terechtkunt. Met mensen die je niet proberen over te halen om de houten vloer door hen te laten leggen – maar die je die mogelijkheid wél bieden! – en je goed en eerlijk adviseren? Juist, bij Floorsite in Terschuur, op een half uurtje rijden vanaf Utrecht.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je voor een houten vloer van Floorsite

  • Massief eiken en grenen vloerdelen;
  • Lamelparket – ook duoplank genoemd in verschillende kwaliteiten;
  • Visgraat vloer;
  • Duurzaam met FSC en PEFC keurmerk;
  • Grote, aantrekkelijke showroom;
  • Concurrerende prijzen;
  • Deskundig en eerlijk advies;
  • Uitstekende service;
  • Zelf leggen of laten leggen;
  • Netjes bij jou thuis afgeleverd.

Legservice

Floorsite laat jou de keuze: zelf leggen of laten leggen. Je krijgt een handige legwijzer als je zelf je houten vloer wilt leggen, maar als je hem liever laat leggen door ervaren en deskundige parketteurs, dan kan dat natuurlijk ook. Floorsite werkt daarvoor samen met verschillende parketteurs in de regio. Zij leggen niet alleen je houten vloer in Utrecht regio, maar bijvoorbeeld ook laminaat en PVC vloeren.

Bezorgservice voor je houten vloer in Utrecht regio

Natuurlijk wordt al het materiaal dat je bij Floorsite koopt – dus de vloerdelen en eventueel ondervloer – netjes bij jou thuis afgeleverd. We overleggen in onze showroom samen over de afleverdatum en tijd van je houten vloer in Utrecht, of je geeft dit online aan. Vanaf 50 m2 is deze service geheel gratis.

Floorsite Showroom Terschuur

Terschuur is centraal gelegen, ten zuiden van de A1, net over de grens Utrecht-Gelderland in de provincie Gelderland. Vanaf een aantal plaatsen in Utrecht, zoals Leusden, Bunschoten, Woudenberg, Renswoude, Veendam en Amersfoort rijd je in nog geen half uur naar de showroom van Floorsite. Vanaf Woerden, Montfoort, Lopik of De Ronde Venen doe je er een kwartier langer over. En woon je in Houten, Nieuwegein, Vianen, Utrecht, De Bilt, Baarn, Zeist of Soest reken dan op een goed half uur rijden om jouw nieuwe houten vloer in de showroom in Terschuur te komen uitkiezen. Neem gerust je kinderen mee, na afloop breng je gezellig samen een bezoekje aan het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur.