Houten vloer Apeldoorn

Is er iets mooier dan een houten vloer? Met zijn warme, natuurlijke uitstraling past een houten vloer vanwege zijn vele afwerkingsmogelijkheden in elk interieur. Zelfs als bedrijfsvloer is hij geschikt. Een echte houten vloer van grenen of eiken als massief houten planken of als samengestelde vloer – visgraat, multiplank of duoplank bijvoorbeeld – gaat heel lang mee en is daarom helemaal niet duur.

Waar vind je een houten vloer in Apeldoorn?

Misschien heb je de knoop doorgehakt, misschien nog niet helemaal. Maar je wilt in ieder geval kijken voor een houten vloer in Apeldoorn. Bij een showroom waar je veel verschillende mogelijkheden kunt bekijken én voelen, want dat laatste is zeker niet onbelangrijk! Ook wil je niet te veel betalen en je wilt bovendien een goede service, het gaat tenslotte om een aanschaf waar je wel twintig jaar mee gaat doen. De grote showroom van Floorsite ligt op een half uurtje rijden en je vindt er ongetwijfeld een mooie houten vloer voor Apeldoorn.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom een houten vloer van Floorsite

 • Massief houten vloeren;
 • Lamelparket – ook multiplank genoemd – en duoplank;
 • Visgraat vloeren;
 • Ook laminaat en pvc vloeren;
 • Duurzaam en verantwoord met FSC en PEFC keurmerk;
 • Mooie showroom op een half uur van Apeldoorn;
 • Scherpe prijzen;
 • Deskundig en betrouwbaar advies;
 • Uitstekende service;
 • Mogelijkheid voor zelf leggen of laten leggen;
 • Alles voor je houten vloer in Apeldoorn thuis bezorgd.

Bezorgservice voor je houten vloer in Apeldoorn regio

Al het materiaal dat je bij Floorsite koopt – dus de vloerdelen en eventueel de ondervloer – wordt bij jou thuis afgeleverd. Als je voor 50 m2 of meer hebt gekocht, is het bezorgen gratis. In de showroom overleggen we over de datum en tijd van bezorgen van de houten vloer in Apeldoorn. Koop je direct online, dan kun je dit ook online aangeven.

Legservice

Bij Floorsite kun je kiezen: zelf leggen of laten leggen. Wij hebben handige legwijzers voor je als je je vloer zelf gaat leggen, zodat je er altijd uitkomt, of dat nu zwevend, verlijmd of verspijkerd is. Laat je het leggen liever aan de vakman over, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Floorsite werkt met ervaren vaklieden die jouw houten vloer in Apeldoorn snel en goed leggen.

Showroom van Floorsite in Terschuur

De showroom in Terschuur ligt centraal tegen de grens met Utrecht, net ten zuiden van de A1. Vanaf Deventer, Loenen, Eerbeek, Wilp, Vaassen, Twello, Brummen en Zutphen is het ongeveer 40 minuten met de auto. Vanaf Apeldoorn ben je er in een half uur, net als vanaf Ughelen, Hoenderloo, Beekbergen, Uddel en Hoog Soeren. Vanaf Garderen, Stroe, Kootwijk, Harskamp, Otterlo, Putten en Lunteren is het amper twintig minuten rijden en Barneveld, Voorthuizen en Nijkerk liggen helemaal dichtbij. Als je je houten vloer voor Apeldoorn of omgeving op een zaterdag komt uitzoeken, kun je meteen een bezoek brengen aan de unieke korenmolen Den Olden Florus.