Houten vloer Rotterdam

Houten vloeren zijn sprekend, warm en uniek. Dat geldt voor grenen en eiken en zowel voor massief hout als voor samengestelde vloerdelen als lamelparket of multiplank. Er zijn heel veel afwerkingsmogelijkheden voor een houten vloer en dat betekent dat deze in elk interieur op zijn plaats is. Het is bovendien een duurzame vloer die wel twintig jaar meegaat en daarom relatief gezien niet duur is.

Waar vind je een houten vloer in Rotterdam?

Je bent eruit en je weet dat het hout gaat worden. Nu moet je nog uitzoeken waar je een houten vloer in Rotterdam kunt vinden die niet te duur is, maar wel van een goede kwaliteit. Belangrijk is ook dat je een goed gevoel hebt bij de winkel, dat je niet in een bepaalde richting geduwd wordt, maar dat je wel een eerlijk en relevant advies krijgt. Je hoeft ook niet per se een houten vloer uit Rotterdam zelf te hebben, een uur rijden voor een goede deal is geen enkel probleem. Floorsite in Terschuur, dat op een uurtje rijden vanaf Rotterdam ligt, is waar je moet zijn.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je voor een houten vloer van Floorsite

  • Massief houten vloerdelen;
  • Lamelparket en multiplank;
  • Visgraat vloer;
  • Duurzaam hout met FSC en PEFC keurmerk;
  • Ruime showroom met heel veel voorbeeldvloeren;
  • Concurrerende prijzen;
  • Eerlijk en ter zaken doend advies;
  • Uitstekende service;
  • Zowel voor zelf leggen als laten leggen;
  • Met leg- en bezorgservice.

Legservice voor je houten vloer in Rotterdam regio

Als je van plan bent je houten vloer in Rotterdam zelf te leggen, dan heeft Floorsite een handige legwijzer voor jou. Je kunt een houten vloer zwevend leggen, verlijmen of verspijkeren. Waag je je liever niet aan zo’n klus, dan kun je een beroep doen op een van de vakkundige parketteurs waar Floorsite mee samenwerkt.

Bezorgservice Rotterdam en omgeving

Natuurlijk zorgen we ervoor dat al het materiaal dat je bij Floorsite koopt voor je houten vloer in Rotterdam wordt afgeleverd. We overleggen in onze showroom over de bezorgdatum en de tijd van je houten vloer in Rotterdam, of je geeft dit online aan als je online bestelt. Vanaf 50 m2 is de bezorgservice helemaal gratis.

Showroom Floorsite Terschuur

Terschuur ligt in Gelderland, net over de grens met Utrecht, op een uur rijden vanaf Rotterdam. Vanaf Zoetermeer, Ridderkerk en de plaatsen Nieuwerkerk, Ouderkerk, Capelle en Krimpen aan den IJssel doe je er ongeveer net zo lang over. Ook vanuit Den Haag, Delft en Schiedam is het prima te doen naar de showroom van Floorsite. Woon je in Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk, Bodegraven, Haastrecht of Moordrecht, dan kun je er zelfs binnen een uur zijn. Ook je hond is welkom als je een houten vloer voor Rotterdam of omgeving komt uitzoeken. In de omgeving van Terschuur kun je heerlijk wandelen!