Houten vloer Zwolle

In de historische stad Zwolle is een authentieke, houten vloer uitstekend op zijn plaats. Maar ook in de moderne wijken en woningen past een houten vloer. Hout is op zoveel manieren af te werken, dat hij helemaal aan te passen is aan je eigen smaak en interieur. Bovendien is het een vloer die jarenlang meegaat en daarom relatief goedkoop is.

Waar vind je een houten vloer in Zwolle?

Een houten vloer moet het dus worden. Massief hout of een samengestelde vloer zoals multiplank of lamelparket. Maar waar vind je een houten vloer in Zwolle? Eentje die niet te duur is, maar wel goed. Natuurlijk wil je ook een goede service en eerlijk advies. En is zo’n winkel wat verder weg, is dat niet erg, als ze dan maar wel de houten vloer in Zwolle bezorgen. Als deze dingen voor jou gelden, moet je bij Floorsite in Terschuur zijn, op drie kwartier rijden vanaf Zwolle.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je voor een houten vloer van Floorsite

  • Massief hout van grenen en eiken;
  • Lamelparket en duoplank in verschillende kwaliteiten;
  • Originele visgraat vloer;
  • Duurzaam hout met PEFC en FSC keurmerk;
  • Grote showroom met alle houten vloeren;
  • Concurrerende prijzen;
  • Deskundig en eerlijk advies;
  • Uitstekende service;
  • Voor zelf leggen of laten leggen;
  • Bij jou thuis afgeleverd.

Legservice

Bij Floorsite laten we jou de keuze: zelf leggen of laten leggen. Sommige vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, andere wat lastiger, daar zullen we je eerlijk over adviseren. We hebben handige legwijzers als je je houten vloer in Zwolle zwevend, verlijmd of verspijkerd wilt leggen. Laat je jouw vloer liever leggen door een ervaren vakman, dan is dat ook mogelijk. Floorsite werkt samen met parketteurs in de wijde omgeving.

Bezorgservice voor je houten vloer in Zwolle regio

Al het materiaal dat je bij Floorsite koopt voor je houten vloer in Zwolle wordt vanaf 50 m2 gratis bij jou thuis afgeleverd. Het afstemmen van de afleverdatum en de tijd doen we samen, je kunt je wensen ook online doorgeven.

Floorsite Showroom Terschuur

Terschuur ligt in de provincie Gelderland, ten zuiden van de A1, tegen de grens met Utrecht. Vanaf Zwolle ben je er in drie kwartier, vanaf Heino, Raalte, Wijhe, Olst, Dalfsen, Heerde en Hattem doe je er ongeveer net zo lang over. Ook vanaf Kampen, Lelystad, Dronten en Biddinghuizen is Terschuur nauwelijks verder. Harderwijk, Het Harde, Nunspeet, Ermelo, Garderen, Zeewolde en Putten liggen op een half uurtje of nog minder. Vergeet je wandelschoenen niet mee te nemen. Niet alleen om op je gemakje in de showroom rond te lopen, maar ook om – nadat je je houten vloer voor Zwolle hebt uitgezocht – nog een stukje van de Europese wandelroute E11 te lopen die door het mooie Terschuur loopt.