Lamelparket en multiplank Amersfoort

Multiplank en lamelparket zijn allebei samengestelde vloeren: ze hebben een toplaag van massief hout – meestal eiken – en een andere onderlaag. Multiplank – dat ook wel duoplank wordt genoemd – heeft een multiplex onderlaag en lamelparket heeft een onderlaag die uit twee lagen kruislings verlijmd hout bestaat. Door massief hout te verlijmen op een andere onderlaag, werken de vloerdelen nauwelijks meer en daardoor kun je een vloer van lamelparket of multiplank in Amersfoort naadloos leggen.

Waar kun je terecht voor een vloer van lamelparket of multiplank in Amersfoort?

Ga je voor een samengestelde vloer, dan wil je vast weten waar je zo’n vloer van lamelparket of multiplank in Amersfoort of omgeving kunt kopen. Het liefst wil je natuurlijk genoeg keuze hebben en voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden zien. Verder wil je niet te veel betalen, maar je verwacht wel kwaliteit, óók wat de service betreft. Floorsite heeft in het Gelderse plaatsje Terschuur een mooie showroom waar je precies vindt wat je nodig hebt om een mooie vloer van lamelparket of multiplank voor Amersfoort te kopen.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je voor lamelparket of multiplank van Floorsite

  • Lamelparket en multiplank in diverse kwaliteiten;
  • Onder meer een visgraat vloer;
  • Duurzaam hout met PEFC en FSC keurmerk;
  • Ook voor laminaat, pvc en massief houten vloeren;
  • Ruim opgezette showroom;
  • Scherpe prijzen;
  • Uitstekende service;
  • Eerlijk en deskundig advies;
  • Laten leggen of zelf leggen mogelijk;
  • Bezorgservice lamelparket en multiplank in Amersfoort.

Bezorgservice

Floorsite regelt dat jouw aankopen voor een lamelparket of multiplank vloer in Amersfoort wordt bezorgd. Deze bezorgservice is vanaf 50 vierkante meter gratis, ook als je vier hoog woont en er geen lift is. De bezorgdatum stellen we in overleg vast. Als je nu direct in de webshop bestelt, kun je de gewenste bezorgdatum ook online doorgeven.

Legservice voor je lamelparket en multiplank in Amersfoort regio

Bij Floorsite maakt het niets uit of je zelf gaat leggen of de vloer van lamelparket of multiplank in Amersfoort wilt laten leggen door vaklui. Voor de legservice van Floorsite werken we samen met ervaren parketteurs. Multiplank en lamelparket kunnen op drie manieren gelegd worden: zwevend, verspijkerd en verlijmd. Floorsite heeft hier handige legwijzers voor.

Showroom Floorsite in Terschuur

Terschuur is vanuit Amersfoort heel gemakkelijk te bereiken en vanuit Hoevelaken is dat nog eenvoudiger. Het ligt namelijk vlak over de grens Gelderland-Utrecht, aan de A1. Vanuit Soest, Leusden, Bunschoten, Doorn, Amerongen, Zeist, Baarn en Woudenberg ben je er trouwens ook zo. De Gelderse plaatsen Veenendaal, Putten, Ermelo, Ede en natuurlijk Barneveld liggen ook heel dichtbij. Ook je kinderen kun je gerust meenemen om je vloer van lamelparket of multiplank voor Amersfoort uit te zoeken bij ons, een bezoekje aan speelboerderij Happyfarm in Terschuur vormt een mooie afsluiting van de dag!