Lamelparket en multiplank Amsterdam

Met een samengestelde vloer – dat wil zeggen een vloer van lamelparket of multiplank – haal je een van de mooiste vloeren in huis. Een samengestelde vloer is samengesteld uit een toplaag van massief hout en een onderlaag van multiplex – de multiplank – of twee lagen kruislings verlijmd vurenhout: het lamelparket. Een samengestelde vloer heeft als groot voordeel dat het hout vrijwel geen kans meer krijgt om uit te zetten of te krimpen, waardoor je geen naden krijgt. Er bestaan verschillende kwaliteiten lamelparket en multiplank, afhankelijk van de dikte van de toplaag en de soort massief hout die gebruikt is.

Waar koop je een vloer van lamelparket of multiplank in Amsterdam?

Als je een duurzame vloer van lamelparket of multiplank in Amsterdam wilt hebben en daar niet te veel voor wilt betalen, kijk je vast ook naar plaatsen buiten Amsterdam. In het Gelderse Terschuur, tegen de grens met Utrecht, vind je de goed gesorteerde showroom van Floorsite. Vanaf Amsterdam rij je er in een uurtje naartoe. In de showroom vind je tal van voorbeeldvloeren. Niet alleen van samengestelde vloeren, maar ook massief houten vloeren, laminaat en pvc vloeren.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je voor lamelparket of multiplank van Floorsite

  • Lamelparket en multiplank in diverse maten en kwaliteiten;
  • Ook voor visgraat vloer;
  • Duurzaam met PEFC en FSC keurmerk;
  • Goed gesorteerde showroom;
  • Concurrerende prijzen;
  • Uitstekende service;
  • Onafhankelijk en deskundig advies;
  • Laten leggen of zelf leggen mogelijk;
  • Bezorgservice lamelparket en multiplank in Amsterdam.

Legservice voor je lamelparket en multiplank in Amsterdam regio

Bij Floorsite kun je gewoon zelf kiezen of je zelf gaat leggen of dat je de vloer van lamelparket of multiplank in Amsterdam wilt laten leggen door ervaren vakmensen. Floorsite werkt samen met zelfstandige en onafhankelijke parketteurs. Een vloer van multiplank en lamelparket kunnen op drie verschillende manieren worden gelegd: zwevend, verlijmd en verspijkerd. Floorsite heeft voor elke legmethode een praktische legwijzer.

Bezorgservice

Floorsite zorgt ervoor dat jouw aankopen voor je vloer van lamelparket of multiplank in Amsterdam wordt bezorgd. Voor deze bezorgservice betaal je niets als je voor meer dan 50 vierkante meter koopt. De bezorgdatum en tijdstip van bezorgen stellen we in overleg met jou vast.

Floorsite showroom in Terschuur

De showroom van Floorsite ligt in het Gelderse Terschuur. Je bent er vanuit Amsterdam of Amstelveen binnen een uur. Vanaf Hoofddorp, Schiphol, Vinkeveen of Haarlem is het misschien een kwartiertje verder. Als je uit Weesp, Almere, Abcoude, Muiderberg, Breukelen, Hilversum, Baarn of Bussum komt, ben je er al in drie kwartier. Neem je je kinderen mee? Leuk! Nadat je je vloer van lamelparket of multiplank voor Amsterdam hebt uitgezocht, kunnen jullie gezellig naar het museum voor oude ambachten en speelgoed in Terschuur.