Lamelparket en multiplank Rotterdam

Hout werkt en dat doet een massief houten vloer ook: hij zet uit bij vocht en krimpt bij droogte. Als je een houten vloer zonder kieren en naden wilt, kun je een massief houten vloer vastspijkeren of lijmen op de ondervloer. Dat wordt al eeuwen gedaan. Maar je kunt ook kiezen voor een samengestelde vloer. Hierbij is de toplaag van massief eiken vastgelijmd op een onderlaag, waardoor het geen kant meer op kan. Als de onderlaag bestaat uit multiplex, dan spreken we van multiplank of duoplank. Bestaat de onderlaag uit kruislings verlijmd vuren, dan spreken we van lamelparket.

Waar koop je een vloer van lamelparket of multiplank in Rotterdam?

Een samengestelde vloer koop je voor jaren en daarom wil je weten waar je het beste terecht kunt voor een vloer van lamelparket of multiplank in Rotterdam. Niet te duur, maar wel kwaliteit en duurzaamheid. En een goede service. Waarschijnlijk wil je ook wel wat voorbeeldvloeren in het echt zien. Floorsite heeft in het Gelderse Terschuur een royale showroom. Hier moet je zijn voor lamelparket of multiplank voor Rotterdam en omgeving.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom ga je voor lamelparket of multiplank naar Floorsite

  • Verschillende kwaliteiten lamelparket en multiplank;
  • In diverse maten en afwerkingen;
  • Tevens visgraat lamelparket;
  • Met het FSC en PEFC keurmerk voor duurzaamheid;
  • Ook massief hout, PVC en laminaat vloeren;
  • Concurrerende prijzen;
  • Eerlijk en deskundig advies;
  • Meer dan goede service;
  • Om zelf te leggen of te laten leggen;
  • Bezorgservice voor lamelparket en multiplank in Rotterdam.

Legservice

Je kunt je vloer van lamelparket of multiplank in Rotterdam laten leggen via de legservice van Floorsite. Daarvoor werken we samen met de beste parketteurs uit de regio. Je kunt er ook voor kiezen je vloer zelf te leggen of te laten leggen door een handige vriend(in) natuurlijk. Je krijgt van ons een praktische legwijzer mee. Je kunt een vloer van lamelparket of multiplank in Rotterdam zwevend leggen – handig als je vloer verhuisbaar moet zijn – maar ook verspijkeren of verlijmen.

Bezorgservice voor je lamelparket en multiplank in Rotterdam regio

Als jij je vloer koopt bij Floorsite – in de webshop of in de showroom – dan worden alle spullen voor jouw vloer van lamelparket of multiplank in Rotterdam thuis afgeleverd. Deze bezorgservice is gratis bij aankoop vanaf 50 vierkante meter.

Showroom Floorsite in Terschuur

Het Gelderse Terschuur ligt net over de grens met Utrecht aan de A1. Vanaf Rotterdam, Zoetermeer, Nieuwerkerk, Ouderkerk, Capelle, Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel doe je er een goed uur over. Ook vanuit Den Haag, Delft en Schiedam is het prima te doen naar de showroom van Floorsite. Woon je in Bodegraven, Gouda, Boskoop, Reeuwijk, Waddinxveen, Haastrecht of Moordrecht, dan ben je er zelfs binnen een uur. Kom je op een zaterdag om je lamelparket of multiplank voor Rotterdam of elders uit te zoeken, breng dan na afloop een bezoekje aan Den Olden Florus, een van de oudste nog werkende korenmolens van het land.