Kies je laminaat vloer Amersfoort

Laminaat is een veelgebruikte vloerbedekking. Het is gemakkelijk zelf te leggen, vraagt minder onderhoud dan echt hout en is ook een stuk minder duur in aanschaf. Laminaat heeft een dragende laag van HDF of MDF waarop een strook papier met houtdessin is geplakt. Daaroverheen is een harde kunststof toplaag aangebracht. Laminaat vloeren zijn net als vloeren van echt hout niet vochtbestendig en door de harde toplaag klinken de vloeren wat hol. Maar met een goede ondervloer is die gehorigheid wel redelijk goed aan te pakken.

Op zoek naar een laminaat vloer in Amersfoort?

Laminaatvloeren worden op heel veel plaatsen verkocht, maar zoek je een goede kwaliteit laminaat en een goede service, dan kun je het beste terecht bij een echte vloerenverkoper. Floorsite verkoopt naast massief houten vloeren en samengestelde vloeren als multiplank of lamelparket ook pvc vloeren en laminaat vloeren voor Amersfoort regio. Er is volop keuze in kleuren, maar ook in kwaliteitsklassen, zodat je echt kunt vergelijken en kiezen. Je vindt de showroom in Terschuur, net over de grens Utrecht-Gelderland aan de A1. Vanaf Amersfoort ben je er in een goede twintig minuten.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom zou je bij Floorsite een laminaatvloer kopen

  • Laminaat in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten;
  • Grote showroom;
  • Scherpe prijzen;
  • Onafhankelijk en deskundig advies;
  • Uitstekende service, vriendelijk personeel;
  • Eenvoudig zelf te leggen door kliksysteem;
  • Tevens legservice;
  • Bezorgservice laminaat vloer in Amersfoort.

Laminaat vloer in Amersfoort leggen of laten leggen

Hoewel de laminaatvloeren van Floorsite goed zelf te leggen zijn en je een handige legwijzer meekrijgt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de laminaat vloer in Amersfoort te laten leggen door een ervaren vloerenlegger. De parketteurs waar Floorsite mee samenwerkt, legt alle soorten vloeren mooi strak en bovendien lekker snel. Zo zit je niet lang in de rommel!

Floorsite Bezorgservice in Amersfoort en omgeving

Als je bij ons je vloer koopt, wordt je laminaat vloer in Amersfoort bij jou thuis afgeleverd. De Floorsite bezorgservice is bij aankoop vanaf 50 m2 helemaal gratis. We overleggen samen wanneer het laminaat en de ondervloer kan worden bezorgd.

Showroom Terschuur

De showroom van Floorsite in Terschuur is vanuit Amersfoort in twintig minuten te bereiken. Hoevelaken ligt zelfs nog wat dichterbij en ook vanuit Leusden en Soest ben je er zo. De Utrechtse plaatsen Woudenberg, Zeist, Baarn, Bunschoten, Doorn en Amerongen liggen op ongeveer een half uur en in Gelderland liggen Putten, Ede, Veenendaal en Ermelo lekker in de buurt. En Barneveld is natuurlijk helemaal dichtbij. Terschuur heeft enkele mooie rijksmonumenten en een gezellig pannenkoekenrestaurant, je kunt er bijvoorbeeld samen met je kinderen een gezellige dag van maken als je je laminaat vloer voor Amersfoort of omgeving komt uitzoeken!