Lamelparket en multiplank Assen

Als je graag een houten vloer wilt die je strak kunt leggen en die nauwelijks werkt, dan heb je twee mogelijkheden: massief houten vloerdelen verlijmen of verspijkeren aan de ondervloer óf een samengestelde vloer kiezen zoals lamelparket of duoplank – ook multiplank genoemd. Een samengestelde vloer heeft een toplaag van massief hout, zoals eiken en een onderlaag van goedkoop hout dat kruislings is verlijmd – dit is het lamelparket – of een onderlaag die bestaat uit multiplex. Deze laatste vorm heet multiplank.

Waar kun je terecht voor een vloer van lamelparket of multiplank in Assen?

Een samengestelde vloer gaat heel veel jaren mee, daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Daaraan is de vraag gekoppeld waar je het beste een vloer van lamelparket of multiplank voor Assen kunt kopen. Dan kijk je natuurlijk naar de prijzen en de kwaliteit, maar ook naar de service en hoe je de winkel ervaart. Op anderhalf uur rijden vanuit Assen vind je in het Gelderse Terschuur de showroom van Floorsite met veel voorbeeldvloeren en deskundig en vriendelijk personeel.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom ga je voor lamelparket of multiplank naar Floorsite

  • Lamelparket en multiplank in verschillende kwaliteiten, maten en afwerkingen;
  • Ook voor visgraat lamelparket;
  • Met PEFC en FSC keurmerk voor duurzaamheid;
  • Ook massief hout, PVC en laminaat vloeren;
  • Scherpe prijzen;
  • Deskundig en eerlijk advies;
  • Meer dan goede service;
  • Laten leggen of zelf leggen;
  • Bezorgservice voor lamelparket en multiplank in Assen.

Legservice

Je kunt je vloer van lamelparket of multiplank in Assen zelf leggen maar ook laten leggen door vakmensen. Floorsite heeft een samenwerkingsverband met ervaren en zelfstandige parketteurs. Als je jouw vloer zelf gaat leggen of laat leggen door iemand die je kent, dan heeft Floorsite legwijzers met tips en adviezen. Er zijn legwijzers voor zwevend leggen, verspijkeren en verlijmen van een samengestelde vloer.

Bezorgservice voor je lamelparket en multiplank in Assen regio

Koop je bij Floorsite je vloer, dan regelen wij dat alle spullen voor jouw vloer van lamelparket of multiplank in Assen thuis afgeleverd worden. Deze bezorgservice is bij de aankoop vanaf 50 vierkante meter geheel gratis.

Showroom Floorsite in Terschuur

Terschuur is centraal gelegen, in Gelderland bij de grens met Utrecht. Vanaf Roden, Assen, Zuidlaren, Emmen en Klazienaveen is het ongeveer anderhalf uur met de auto. Vanuit Beilen, Dwingeloo, Coevorden of Westerbork is het een goed uur. En als je in de buurt van Hoogeveen, Slagharen of Meppel woont, dan ben je er met een uur. Ook je kinderen zijn van harte welkom, als je een vloer van lamelparket of multiplank voor Assen hebt uitgezocht, kun je bijvoorbeeld samen naar speelboerderij Happyfarm of naar het pannenkoekenhuis in Terschuur.