PVC vloer Zwolle kopen

Met een pvc vloer haal je een praktische en mooie vloer in huis die jaren meegaat. Een pvc vloer is namelijk slijtvast, niet gevoelig voor vocht – zodat hij heel gemakkelijk schoon te houden is – en geluidsisolerend. Ideaal voor appartementen dus en andere woningen waar gehorigheid een probleem is. Bovendien is een pvc vloer geschikt voor vloerverwarming. Er bestaan twee soorten: dryback en click pvc. Bij click pvc worden de stroken in elkaar geklikt, bij dryback worden ze op de ondergrond gelijmd.

Waar kun je een pvc vloer in Zwolle kopen?

Je zoektocht naar een vloer met de beste prijs-kwaliteit begint natuurlijk dicht bij huis. Maar je kijkt ook wat verder, een vloer is tenslotte geen kleinigheid en je wilt er heel lang mee doen. Een ruime keus, goede service en prettig personeel dat de tijd voor je neemt zijn ook belangrijk als je een pvc vloer voor Zwolle gaat kopen. Op drie kwartier rijden ligt het dorp Terschuur. In Gelderland, aan de A1. Hier vind je heel veel verschillende houtlook vloeren zoals pvc en laminaat én echt houten vloeren. Zowel massief hout als lamelparket, multiplank en visgraat.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom een pvc vloer van Floorsite in Terschuur

  • Mooie showroom met veel verschillende vloeren;
  • PVC in dryback en kliksysteem;
  • Verschillende kwaliteiten, kleuren en uitvoeringen;
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Deskundig en vriendelijk personeel;
  • Advies op maat, handige tips;
  • Goede service;
  • Voor zelf leggen of laten leggen;
  • Bezorgservice pvc vloer in Zwolle.

De legservice van Floorsite

Floorsite werkt samen met vakbekwame vloerenleggers en parketteurs uit de regio. Zij leggen jouw pvc vloer in Zwolle snel en perfect strak. Maar je kunt je vloer ook zelf leggen als je wilt. Click pvc is niet zo moeilijk, dryback pvc is een wat meer gespecialiseerde klus. Voor beide pvc soorten moet je in ieder geval een mooie gladde ondervloer hebben omdat je elke oneffenheid kunt zien. Floorsite heeft handige legwijzers met stappenplannen voor dryback en klik pvc.

Bezorgen van je pvc vloer in Zwolle

Als jij jouw vloer bij Floorsite in Terschuur koopt, dan worden de benodigdheden voor je pvc vloer in Zwolle thuis bij jou afgeleverd. Die bezorgservice is helemaal gratis als je minimaal 50 m2 vloer koopt.

Waar vind je de showroom van Floorsite

In het westen van Gelderland, direct aan de A1, ligt het dorp Terschuur met de showroom van Floorsite. Je doet er vanaf Zwolle ongeveer drie kwartier over, evenals vanaf Olst, Wijhe, Heino, Dalfsen, Raalte, Hattem en Heerde. Vanaf de plaatsen Biddinghuizen, Lelystad, Kampen en Dronten is het nauwelijks verder. Woon je in Het Harde, Zeewolde, Garderen, Nunspeet, Ermelo, Putten of Harderwijk, dan ben je er al binnen een half uur. Je kunt er een gezellig uitstapje van maken, Terschuur heeft enkele mooie rijksmonumenten en in de omgeving kun je heerlijk wandelen nadat je je pvc vloer voor Zwolle hebt uitgezocht.