Restpartijen pvc vloer, goede kwaliteit tegen lage prijs

Als je op zoek bent naar een goedkope pvc vloer, kun je natuurlijk kiezen voor een vloer van een wat mindere kwaliteit pvc. Maar je zou ook op zoek kunnen gaan naar een restpartij pvc van een kwaliteitsmerk. Voor die tweede optie ben je bij Floorsite aan het juiste adres. Wij hebben vrijwel altijd wel mooie restpartijen pvc, echt hout of laminaat van een van de volgende merken: Moduleo, Forbo, Can-Do, Beautifloor, mFLOR, Douwes Dekker, Gerflor, Quick-Step, Tarkett en VivaFloors.

Restpartijen pvc, ook voor grote oppervlakken

Je denkt misschien dat restpartijen altijd kleine restanten zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Floorsite kan soms ook aan restpartijen pvc van wel 500 m2 komen. Zo groot zijn natuurlijk niet alle restpartijen, maar 75 tot 100 m2 hebben we toch heel regelmatig en dat is vaak genoeg voor een woonkamer en hal bijvoorbeeld.

Daarom kies je voor een Vloer van Floorsite
  • Vloeren vanaf € 3,50
  • Diverse restpartijen
  • Direct af te halen!
Kom naar de showroom

Floorsite koopt restpartijen pvc op van de fabriek

Het komt relatief vaak voor dat er te veel geproduceerd wordt van een bepaalde vloer. Zulke partijen neemt Floorsite rechtstreeks over van de fabrikant. Dat is fijn voor de fabrikant én fijn voor jou als klant. Want dergelijke restpartijen kan Floorsite tegen zeer gunstige prijzen verkopen!

Welke restpartijen pvc heeft Floorsite zoal?

Op onze website plaatsen wij geen restpartijen. Het aanbod is te gevarieerd en wisselt zo vaak, dat dat niet te doen is. Je kunt het beste zelf komen kijken in onze showroom. Als er iets bij zit wat iets voor jou is, beslis dan meteen, want Op = Op.
Mocht je speciale wensen hebben, bijvoorbeeld een bepaald dessin zoeken, kun je ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Klaske Kassenberg

Klaske Kassenberg is onze Vloeren Guru die je op de hoogte houdt van Floorsite producten. Ook geeft Klaske handige tips om zo lang mogelijk van je vloer te genieten.