Als je toe bent aan een nieuwe vloer, en je wilt daar niet te veel voor neertellen, heb je twee opties: je kiest voor een vloer van wat mindere kwaliteit óf je gaat op zoek naar een mooie restpartij. Floorsite heeft regelmatig restpartijen van alle bekende merken als Can-Do, Douwes Dekker, Forbo, Quick-Step, Tarkett, Beautifloor, Gerflor, mFLOR, Moduleo en VivaFloors.

Alleen voor kleine ruimtes?

Nee. Je zou verwachten dat het bij restpartijen om slechts een paar vierkante meter gaat, maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Floorsite heeft soms restpartijen van wel 500 vierkante meter! Andere zijn inderdaad kleiner, maar zelfs met een restpartij van 100 vierkante meter kun je heel wat doen.

Waar komen restpartijen vandaan?

Floorsite koopt restpartijen rechtstreeks op bij de fabrikant. Het kan daarbij gaan om partijen gaan waarvan teveel geproduceerd is. In zo’n geval kan dit voor veel lagere prijzen opgekocht worden.

Daarom kies je voor een Vloer van Floorsite
  • Vloeren vanaf € 3,50
  • Diverse restpartijen
  • Direct af te halen!
Kom naar de showroom

Restpartijen kopen bij Floorsite

Het aanbod aan restpartijen wisselt sterk. We zetten ze daarom niet op onze website. Je kunt het beste naar de showroom komen – en meteen beslissen, want op = op. Heb je specifieke wensen, neem dan even contact op, we helpen je graag verder.

Restpartij pvc

PVC is een materiaal dat sterk in opkomst is omdat het zoveel voordelen biedt. Floorsite heeft vaak restpartijen van click pvc en dryback pvc. Die laatste soort wordt op de ondervloer verlijmd.

Restpartij houten vloer

Floorsite heeft regelmatig restpartijen massief hout – grenen en eiken – en samengestelde houten vloeren, zoals visgraat lamelparket of multiplank. Het kan zijn dat we onbehandelde vloerdelen hebben, maar meestal gaat het om afgewerkte vloerdelen.

Restpartij laminaat

Als je op zoek bent naar een restpartij laminaat, kom dan beslist eens bij Floorsite kijken. We hebben restpartijen laminaat in diverse kwaliteiten en van verschillende merken.

Conclusie

Je kunt bij Floorsite terecht voor restpartijen pvc, restpartijen laminaat en restpartijen houten vloer. Het aantal vierkante meters wisselt sterk, net als het aanbod. Floorsite koopt restpartijen op van alle bekende merken. Wij hebben regelmatig restpartijen van Gerflor, Forbo, mFLOR, Tarkett, VivaFloors, Can-Do, Quick-Step, Douwes Dekker, Beautifloor en Moduleo.

Klaske Kassenberg

Klaske Kassenberg is onze Vloeren Guru die je op de hoogte houdt van Floorsite producten. Ook geeft Klaske handige tips om zo lang mogelijk van je vloer te genieten.