Moduleo is een van de topmerken qua pvc vloeren. Er is geen ander merk dat zoveel verschillende soorten en zoveel verschillende dessins en kleuren pvc heeft als Moduleo. Bovendien zijn de diverse collecties van Moduleo regelmatig onderscheiden en voldoen ze aan een hele lijst kwalitatieve en veiligheidsnormen. Voor deze klasse pvc vloeren mag je behoorlijk diep in je buidel tasten, tenzij je het geluk hebt dat je een restpartij Moduleo pvc op de kop kunt tikken bij vloerenspecialist Floorsite. Floorsite in Terschuur heeft regelmatig restpartijen van de bekende merken, ook van Moduleo.

Moduleo, een klasse apart

moduleo pvc logo

In 1997 richtte de Belgische familie Belcaen het bedrijf IVC op met vier afzonderlijke merken vinyl – of pvc – vloeren: Leoline (vinyl op rol voor woningen), Flexitec (vinyl op rol voor woningen, fabriek in Dalton, Noord-Amerika), Itec (projectvloeren op rol) en Moduleo (pvc planken en tegels voor woningen en projecten).

Alle Moduleo producten zijn zowel in click pvc als in dryback (dat op de constructievloer gelijmd wordt) verkrijgbaar.Moduleo pvc tegels en planken bestaan uit verschillende lagen, waaronder twee lagen glasvezel, dat voor een zeer stabiele vloer zorgt. Naast deze twee glasvezellagen zijn de speciale coating – Protectoniet PU – en de slijtlaag verantwoordelijk voor de uitstekende kwaliteit van het pvc.

Grote en kleine restpartijen

Je zou misschien verwachten dat restpartijen Moduleo pvc altijd klein zijn. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Floorsite heeft regelmatig een partij van een paar honderd vierkante meter. Er zijn natuurlijk ook wel kleinere restpartijen Moduleo. Floorsite zet de restpartijen nooit op de website omdat het aanbod te snel wisselt. Zeker de restpartijen van Moduleo pvc zijn altijd snel op. Je moet dan ook snel beslissen als je bij ons in Terschuur een restpartij Moduleo kunt scoren.

Daarom kies je voor een Vloer van Floorsite
  • Vloeren vanaf € 3,50
  • Diverse restpartijen
  • Direct af te halen!
Kom naar de showroom

Moduleo heeft vier collecties in haar assortiment:

  • Select. Dit is de basiscollectie. De vloeren in deze collectie zijn slijtvast, geluid- en trillingdempend, gemakkelijk schoon te houden en vochtbestendig. De vloeren in deze collectie zijn geschikt voor wonen en werken, Moduleo biedt 7 jaar garantie op deze collectie.
  • Transform. Transform heeft dezelfde eigenschappen als Select maar heeft daarbij een antislipwaarde R10.
  • Impress. Impress is de sterkste van de Moduleo collecties. Zeer geschikt voor commercieel gebruik met een extra dikke slijtlaag. Op deze collectie zit een garantie van 10 jaar.
  • LayRed. Deze collectie heeft een rode rugzijde die speciaal ontwikkeld is om oneffenheden op te vangen. Deze vloer kan zonder ondervloer op elke – ruwe, oneffen – vloer gelegd worden.

Moduleo pvc-vloeren zijn in verschillende patronen verkrijgbaar, dat maakt de Moduleo vloeren echt uniek. Naast de verschillende visgraatvloeren – Herringbone genoemd – heeft Moduleo nog elf andere patronen. Zo zijn er vloeren in honingraat, zeshoek, vlechtwerk, driehoek, diamant en nog enkele andere patronen verkrijgbaar. Deze zijn bovendien in diverse kleurstellingen én dessins verkrijgbaar zodat je ruim honderd verschillende patronen kunt leggen!

Hoe komt Floorsite aan restpartijen van Moduleo

Floorsite koopt restpartijen Moduleo pvc rechtstreeks van de fabriek. Het gaat daarbij vrijwel altijd om overschotten. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom er overschotten ontstaan. Zo kan het zijn dat een retailer ermee stopt, waardoor er minder wordt afgenomen. Of (een deel van) het magazijn moet worden leeggemaakt. Of een al langer bestaande vloer – in een bepaalde kleur of met een bepaald dessin bijvoorbeeld – wordt vervangen door een nieuwere. Soms gaat een geplaatste bestelling niet door en het gebeurt ook weleens dat een zending retour komt. Maar een restpartij Moduleo pvc heeft altijd dezelfde hoge kwaliteit, er is nooit iets mis met zo’n partij.

De keuze is beperkt

Zoals gezegd is het assortiment van Moduleo pvc vloeren enorm. Van al die verschillende vloeren krijgen we er steeds maar enkele. We weten zelf ook nooit wat we kunnen verwachten. Maar als je bijvoorbeeld een vloer in houtmotief wilt en het maakt je niet veel uit of het lichte of een heel lichte plank is, of eentje die wat meer naar het grijs gaat of juist naar het wit, of dat het een vloer met wat meer of minder noesten is, dan kun je – als je geluk hebt – voor weinig geld een echte Moduleo vloer bij Floorsite kopen.

Mocht je toch een voorkeur hebben voor een speciale Moduleo pvc vloer – bijvoorbeeld in honingraatmotief, we noemen maar iets – dan kun je dat aan ons doorgeven. Als we je kunnen helpen, doen we dat natuurlijk graag!

Klaske Kassenberg

Klaske Kassenberg is onze Vloeren Guru die je op de hoogte houdt van Floorsite producten. Ook geeft Klaske handige tips om zo lang mogelijk van je vloer te genieten.