Quick-Step is een van de topmerken als het gaat om laminaat, pvc en massief houten vloeren. Maar voor die kwaliteit betaal je dan ook wel. Tenzij je kiest voor een restpartij van Quick-Step bij Floorsite. Deze vloerenspecialist in Terschuur heeft regelmatig restpartijen van alle bekende topmerken, en dus ook van Quick-Step.

Quick-Step in vogelvlucht

Restpartij Quick-step pvc en laminaat

Quick-Step is voortgekomen uit het Belgische bedrijf UNILIN, dat vlasspaanplaten produceerde. In 1990 kwam het bedrijf als eerste met een laminaatvloer van eigen merk; Quick-Step was geboren. Zeven jaar later kwam het laminaat met Uniclic systeem op de markt, een kliksysteem dat wereldwijd gepatenteerd werd. Dat het bedrijf een koploper is in innovatieve ontwikkelingen, blijkt wel uit het feit dat ze in 2001 met een laminaat met V-groef kwamen en tegelijkertijd met een laminaat waarin je de ‘nerven van het’ hout kon voelen. Ook dat was weer een wereldprimeur. Een paar jaar later werd de antistatische laminaatvloer van Quick-Step ontwikkeld en weer enkele jaren later – in 2007 – kwam het vochtbestendige laminaat ‘Lagune’ op de markt. In 2009 wordt het assortiment van Quick-Step uitgebreid met samengestelde houten vloeren, deze vloeren hebben een massief houten bovenlaag en een andere houten onderlaag. In 2013 volgt de productie van pvc, ook wel vinyl genoemd. Tegenwoordig is het Quick-Step pvc in veel soorten verkrijgbaar, denk aan hout-, marmer- en beton-look. En in die tussentijd bleef Quick-Step haar producten verder verbeteren. Zo is het vochtbestendig laminaat waterbestendig laminaat geworden en is er een laminaatvloer met Eco label op de markt gebracht. Geen geringe prestatie van onze zuiderburen, hè? Geen wonder dat een Quick-Step vloer duurder is dan veel andere merken. Maar niet als je een restpartij Quick-Step bij Floorsite op de kop kunt tikken!

Daarom kies je voor een Vloer van Floorsite
  • Vloeren vanaf € 3,50
  • Diverse restpartijen
  • Direct af te halen!
Kom naar de showroom

In het kort, de mogelijke Quick-Step restpartijen:

  • Restpartij Quick-Step laminaat. In tal van dessins, altijd voorzien van het uniclic of uniclic multifit systeem, een kliksysteem dat je in elkaar schuift en klikt. Sommige soorten zijn waterbestendig en kun je dus ook in de badkamer leggen.
  • Restpartij Quick-Step houten vloerdelen. Deze bestaan uit drie lagen: de onderlaag van spar of denfineer, de kernlaag van spar of MDF en een 3 mm dikke toplaag van massief hout in bijvoorbeeld eiken. Door de drie lagen heeft deze houten vloer geen last van krimp of uitzetten.
  • Restpartij Quick-Step vinyl of pvc. In veel verschillende dessins en kleuren. In verschillende kwaliteiten, het Rigid Lyvin pvc van Quick-Step heeft bijvoorbeeld een ultrasterke toplaag die niet aan slijtage onderhevig is en vlekbestendig is.

Hoe komt Floorsite aan die restpartijen van Quick-Step, is daar iets mis mee? Er kunnen heel veel redenen zijn waarom Quick-Step met overschotten blijft zitten. Een afnemer van de vloeren stopt er bijvoorbeeld mee, waardoor er bij de distributie een deel overblijft. Of een bepaalde kleur loopt minder goed dan verwacht of een bepaalde vloer wordt vervangen door iets anders. Ook retourneringen of bestellingen die niet doorgaan kunnen restpartijen opleveren. Floorsite koopt alleen restpartijen direct van Quick-Step zelf op, zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Zowel grote als kleine restpartijen

Hoewel je dat misschien niet zou verwachten, kunnen restpartijen behoorlijk groot zijn. Een restpartij Quick-Step laminaat van 500 vierkante meter is geen uitzondering. Maar natuurlijk zitten er ook kleinere partijen tussen. Maar zelfs met 50 m2 Quick-Step houten vloerdelen kun je veel doen.

De keuze is beperkt en op = op

Je kunt voor een restpartij natuurlijk niet uit het hele aanbod van Quick-Step kiezen. Maar als je zo ongeveer weet welke kleur je wilt en het maakt je niet zoveel uit of er nu wel of geen V- groef in het Quick-Step pvc zit, dan kun je voor weinig geld een fantastische vloer hebben. Omdat je niet de enige bent die op een mooie restpartij Quick-Step aast, zijn de restpartijen snel verkocht. Op = op en je moet daarom snel beslissen.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde Quick-Step restpartij? Laat het ons weten, we proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Klaske Kassenberg

Klaske Kassenberg is onze Vloeren Guru die je op de hoogte houdt van Floorsite producten. Ook geeft Klaske handige tips om zo lang mogelijk van je vloer te genieten.