Houten vloer Arnhem

Ze zijn populair, de houten vloeren in Arnhem. En dat is niet zo gek want ze passen in elk interieur, van modern en strak tot nonchalant en doorleefd en van chic zakelijk tot warm huiselijk. Zelfs als bedrijfsvloer doen ze het goed en ze gaan ook prima samen met vloerverwarming. Daar komt bij dat houten vloeren duurzaam zijn en jarenlang meegaan. Daarom is een houten vloer relatief goedkoop.

Waar vind je een houten vloer in Arnhem?

Voor een houten vloer in Arnhem kun je het beste Arnhem uit, richting het noordwesten, naar het Gelderse dorp Terschuur. Daar vind je de showroom van Floorsite met voorbeelden van tal van houten vloeren in diverse afwerkingen, afmetingen en kwaliteiten. Zowel samengestelde vloeren als lamelparket, visgraat en duoplank als massief eiken en grenen. Bij Floorsite mag je je schoenen uitdoen om te voelen hoe een vloer aanvoelt en je kunt er terecht met al je vragen.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom kies je voor een houten vloer van Floorsite

 • Massief eiken en grenen vloeren;
 • Samengestelde vloeren in verschillende kwaliteiten;
 • Visgraat vloer;
 • Duurzaam hout met PEFC en FSC keurmerk;
 • Ook voor laminaat en PVC;
 • Grote, aantrekkelijke showroom;
 • Scherpe prijzen;
 • Open en eerlijk advies;
 • Uitgebreide service;
 • Laten leggen of zelf leggen;
 • Alle houten vloeren in Arnhem bij jou thuis afgeleverd.

Legservice

Floorsite werkt samen met zelfstandige parketteurs in de hele regio. Stuk voor stuk vakmensen die snel en goed werken. Niet alleen houten vloeren in Arnhem, maar ook pvc en laminaatvloeren leggen zij. Maar natuurlijk kun je ook zelf je houten vloer leggen. Wij hebben legwijzers voor het zwevend leggen, verlijmen en verspijkeren van houten vloeren en geven advies voor de lastige hoekjes.

Bezorgservice voor je houten vloer in Arnhem regio

Alle materialen die je bij Floorsite koopt voor je houten vloer in Arnhem worden bij jou thuis afgeleverd. De datum en tijd worden in overleg met jou vastgesteld. Koop je direct online, dan kun je de bezorgdatum meteen aangeven. De bezorgservice is voor vloeren vanaf 50 m2 helemaal gratis.

De Floorsite Showroom in Terschuur

Vanuit Arnhem ben je in ruim een half uur in Terschuur, net als vanuit Doorwerth, Renkum, Schaarsbergen, Zetten, Heteren, Oosterbeek, Rhenen en Wolfheze. Het ligt tegen de grens met Utrecht, iets ten noordwesten van Barneveld. Vanaf Velp, Rozendaal, Huissen en Westervoort doe je er ongeveer drie kwartier over. En woon je in Veenendaal, Wageningen, Bennekom, Ede of Leeuwen, dan heb je niet eens een half uur nodig om in de showroom in Terschuur te komen. Ook je kinderen zijn welkom, als je je houten vloer voor Arnhem hebt uitgekozen, kun je daarna gezellig samen een bezoekje brengen aan het Oude Ambachten en Speelgoed Museum dat ook in Terschuur te vinden is.