Een vloer uit de buurt kopen?

Dan kennen wij het volgende gezegde: Koop in den vreemde niet wat jouw buurdorp je biedt. Zoals een vloer bijvoorbeeld! Want ook bij jou in de buurt – om precies te zijn in het buurdorp Terschuur – vind je de showroom van Floorsite, specialist in vloerverwarming, houten vloeren en houtlook vloeren van pvc en laminaat. Het loont beslist een kijkje te nemen in onze royaal opgezette showroom, we hebben ook regelmatig restpartijen tegen kelderprijzen.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

En dat geldt ook voor een winkel in de buurt. Of je nu uit Putten, Zwartebroek of Lunteren komt, Terschuur is ook jouw buur(dorp). Zo’n goede buur is vertrouwd en als het nodig is, is hulp snel geboden. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel vierkante meter vloer je precies nodig hebt? Of vraag je je af of jouw dekvloer geschikt is voor dryback pvc? En of de luchtvochtigheid in de ruimte waar je nieuwe vloer komt te liggen, wel goed is? We komen gewoon snel bij je langs om dat uit te zoeken. Bovendien rijd je zelf ook sneller even langs om bijvoorbeeld toch ook nog een ander stukje voorbeeldvloer op te halen om te zien hoe die bij jouw interieur staat.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

De showroom van Floorsite

In het Gelderse Terschuur, op de grens met Utrecht, vind je de mooi ingerichte showroom van Floorsite. Hier zie je op een paar honderd vierkante meter voorbeelden van alle echte houten vloeren, laminaatvloeren en pvc vloeren die wij verkopen. In tal van kleuren en afwerkingen. Hier kun je op je gemak rondkijken en je laten inspireren. Bovendien kun je alles vragen over de vloeren die er liggen en kun je advies inwinnen over de mogelijkheden die voor jouw situatie gelden.

De vloer is altijd mooier bij de buren

Nou, dan haal jij hem daar toch weg? Floorsite heeft massief houten vloeren, echte houten vloeren in multiplank, lamelparket en visgraat. Maar ook hebben wij praktische laminaatvloeren en onderhoudsarme pvc vloeren. En al deze vloeren hebben we in
verschillende kwaliteiten en prijsklassen, kleuren en afwerkingen. Voor iedere smaak en voor iedere portemonnee. En ben jij van plan om vloerverwarming te nemen? Dan zit je bij Floorsite helemaal goed. Wij verkopen en installeren namelijk ook vloerverwarming. Zo weet je zeker dat je de juiste combinatie van vloer en vloerverwarming krijgt én je hebt maar met één verkooppunt te maken. Alle stappen in het proces worden naadloos op elkaar afgestemd!

Een vloer kopen? Dat doe je bij Floorsite

Vloerverwarming

Vloerverwarming Terschuur
Vloerverwarming Zwartebroek
Vloerverwarming Barneveld
Vloerverwarming Lunteren
Vloerverwarming Ede
Vloerverwarming Voorthuizen
Vloerverwarming Hoevelaken
Vloerverwarming Achterveld
Vloerverwarming Nijkerk
Vloerverwarming Nijkerkerveen
Vloerverwarming Bunschoten-Spakenburg
Vloerverwarming Soest
Vloerverwarming Woudenberg